Witam!Forum te zosta³o stworzone po to aby zdobyc opinie pozytwne jak i negatywne na temat lekarzy ginekologow w ¯ywcu. Forum to ma na celu u³atwic wybór lekarza.
FORUM TO MA CELU ZGROMADZENIU OPINI KTORE BEDA POMOCNE W DOBORZE LEKARZA.DODAJ W£ASNA OPINIE NA TEMAT LEKARZA, NIE ZAPOMNIJ O CZASIE TRWANIA WIZYTY, CENIE I O PROFESJONALIZMIE BADZ NIE PROFESJONALIZMIE TEGO LEKARZA. ZA KAZDA OPINIE DZIEKUJEMY.
Gość
Niestety o pani doktor nie mogê napisaæ nic dobrego. Oto jej czarna strona:
-MEGA D£UGA KOLEJKA-pani doktor nie umawia na godzinê
-CZAS TRWANIA WIZYTY-max.15 min (w ci±¿y)-wiêc dok³adno¶ci± nie grzeszy,ale dla niej wa¿niejsza jest ilo¶æ pacjentów (pieni±¿ki)
-KOSZT-wizyta 80,a wypisanie samej recepty 50!!!
Osobi¶cie nie polecam,bo nawet w szpitalu nie mog³am na ni± liczyæ.
STANOWCZO ODRADZAM!!!!!!
Gość
W STU PROCENTACH POPIERAM PRZEDMOWCZYNIE.DOKTOR KRYCZKA TO LEKARZ KTOREMU ZALEZY NA ILOSCI PACJENTOW DLA KTORYCH POSWIECA 10-15 MINUT.MALO TEGO KAZDY CHORUJE U NIEJ NA NADZERKE NAWET JESLI JEJ NIEMA,CO WIAZE SIE Z WIZYTA STWIERDZENIA NADZERKI KOLEJNA TO PRZYJCIE PO LEKARSTWA NA DOBRE PH POCHWY DOPIERO KOLEJNA WIZYTA TO CYTOLOGIA A 2 KOLEJNE TO ZASTOSOWANIE KWASU SOLCOGEN(140 ZL) TAKZE KOSZT NADZERKI TO 660 ZA CO MOZNA ZROBIC DWUKROTNIE STOSUJAC LASER.MALO TEGO NADZERKI WCALE NIE MIALAM CO STWIERDZIL INNY DOSWIADCZONY LEKARZ KTOREMU NIE ZALEZY NA KASIE LECZ NA DOBRU PACJENTOW:)CO DO RESZTY TO SZKODA SLOW BO NIE WIEM CO W NIEJ WIDZA PACJENTKI KTORE W WYSOKIEJ CIAZY SIEDZA KILKA GODZIN PO NOCACH W OCZEKIWANIU NA WIZYTE.JA JUZ MAM SWOJEGO LEKARZA MOGE POLECIC DR.MATUSZNY
bardzo mi³a- ale to wszystko- ¿le leczy³a mi nad¿erkê- po leczeniu zapalenia wci±¿ wraca³y a ona dawa³a lekarstwa- okaza³o siê ¿e trafiaj±æ do dr Wellhoner - mam nad¿erkê- powiedzia³am ¿e teraz mia³am leczon±- tymczasem dr powiedzia³a ¿e nie jest wyleczona - 1 kolejne 1000 z³ na leczenie.... czyli p. Kryczka nie przyzna³a siê ¿e jej leczenie nie wysz³o- bo wtedy musia³aby powtarrzaæ je na w³asny koszt i oczywi¶cie przyznaæ siê do b³edu- lepiej ³adowaæ pacjentce bez opamietania antybiotyki...- a przy wyborze antykoncepcji- xzapyta³a które tabletki chce- ¿adnego wywiadu medycznego nie by³o, badañ pod k±tem tolerancji,,,
no i te straszne godziny spêdzone w gabinecie na oczekiwanie wizyty- która trwa³a potem 10 min:((: NEGATYWNA OPINIA
Gość
Niestety i Ja nie mogê nic dobrego powiedziec o Pani D.Kryczce.....
WIZYTA U TEJ PANI DOKTOR TO JAKIES JAJA SA A NIE WIZYTA U OSOBY KTORA POWINNA DBAC O DOBRO PACJENTA KOTRA PRZYSIEGALA UCZCIWOSC ITD. KOLEJKA NO SZOK CHOC NIE WIEM CO TE KOBIETY W NIEJ WIDZA MOJA PIERWSZA WIZYTA WYGLADALA TAK ZE CZEKALAM 3GODZ NA PRZYJÊCIE POTEM PANI DOKTOR MI POWIEDZIALA ZE MAM BARDZO DUZA NADZERKE
I ZE PRZEPISZE MI ANTYIOTYK OCZYWISCIE WIZYTA80ZL KAZALA PRZYJSC ZA 2 TYG NA CYTOLOGIE ALE NIE WROCILAM JUZ DO TEJ PANI DOKTOR POSZLAM DO INNRGO LEKARZA KTORY POWIEDZIAL MI ZE ZADNEJ POWTARZAM ZADNEJ NADZERKI NIE MA CO JA TO OPOWIADAM BYL TO DLA MNIE SZOK 3 NOCE NIE SPA£A MYSLAC CO TO BEDZIE A TU SZOK ZE NIC NIE MA PYTAM SIE CZYM BY MNIE TA BABA LECZYLA KU MOJEMU NAJWIEKSZEMU ZDZIWIENIU BYLO TO ZE KOBIETOM W CIAZY POSWIÊCA£A MAXYMALNIE 15MINUT!!!!
SZOK SZOK I JKESZCZE RAZ SZOK ODRADZAM !!!!!!!!!
Kochane-ja Wam szczerze tej lekarki NIE POLECAM!!!!!Tak lekarka bardzo mi³a-ale to by by³o na tyle...najwa¿niejsza jest kasa za wizytê-d³ugie kolejki spowodowane niezapisywaniem na godziny to te¿ dramat.Ale mo¿e i to by³oby do przej¶cia-gdyby nie to-¿e pacjentki traktuje byle szybko...spotka³y mnie ostatnio bardzo przykre prze¿ycia zwi±zane ze strat± upragnionej ci±¿y-to jak by³am potraktowana przez t± doktorkê zostanie na d³u¿ej .....totalnie lekcewa¿y swoje pacjentki w szpitalu. ZERO WSPARCIA PSYCHICZNEGO!!!!!!!My¶lê, ¿e to wystarczaj±ce argumenty-¿eby ja omijaæ z daleka-to lekarka dla której pacjentki siê nie licz±-jest dobrze wtedy je¶li ci±¿a przebiega normalnie i 15 minutowe wizyty wystarczaj±..ale nic wiêcej nie mo¿na od niej wymagaæ...to bardzo przykre, ¿e mo¿na tak traktowaæ drugiego cz³owieka w takich chwilach. I ¿yczê Wam by¶cie takich chwil nigdy prze¿ywaæ nie musia³y- ale dobrze je¶li dziewczyny pisz± ró¿ne opinie-choæby po to-by ka¿da pacjentka mia³a pewno¶æ, czy lekarz te¿ jest dobry w trudniejszych sytuacjach-kiedy ci±¿a nie przebiega "ksi±¿kowo"