Witam!Forum te zosta³o stworzone po to aby zdobyc opinie pozytwne jak i negatywne na temat lekarzy ginekologow w ¯ywcu. Forum to ma na celu u³atwic wybór lekarza.
FORUM TO MA CELU ZGROMADZENIU OPINI KTORE BEDA POMOCNE W DOBORZE LEKARZA.DODAJ W£ASNA OPINIE NA TEMAT LEKARZA, NIE ZAPOMNIJ O CZASIE TRWANIA WIZYTY, CENIE I O PROFESJONALIZMIE BADZ NIE PROFESJONALIZMIE TEGO LEKARZA. ZA KAZDA OPINIE DZIEKUJEMY.
Gość
Jedyny lekarz ktory potafi³ bezinteresownie okazac wspo³czucie po przykrych dla mnie wydarzeniach. Nie traktuje pacjentek przedmiotowo-jednak nie wszystkich zjada rutyna!!!! Wizyta trwa 30minut kosztuje ok100z³ mysle, ze warto zap³acic ta cene za rzetelne przebadanie pacjentki.
Gość
lekarz nie przyjemny , omylnie stawia diagnozy ...
Gość
Rose napisał:
Emka napisał:
lekarz nie przyjemny , omylnie stawia diagnozy ...
Jesli takie jest Twoje zdanie to go uzasadnij!!! Moze cos wiecej napiszesz?
mia³am cystê wykryt± przez szewca , jednak bu¶ zaprzeczy³ i wypisa³ mnie, bóle nie ustêpowa³y pojecha³am wiec do prof. Ryszarda porêby cysta by³a , to dlaczego jako jedyny nie widzia³ i zaprzeczy³ . w dodatku nie chcia³ wierzyæ ze mnie to boli mówi³ ze nie ma mnie z czego boleæ. 2 razy ju¿ mnie wypisa³ , raz z niedoleczon± cyst± a drugi w³a¶nie niedawno z powodu ze on nie widzi nic . diagnoza ¼le wykryta . !!! j